A tökéletes környezetbarát kikapcsolódás…

Kirándulj vagy horgássz kedvedre egy kényelmesen berendezett elektromos hajóról, aminek használatához nincs szükség vezetői engedélyre


Hajóink akár 10500 Ft/órától bérelhetőek*

*Az ár 8 órás Hajóbérlés esetén.

Naplementés hajózást telefonon tud foglalni +36309424898

Környezetbarát

Elektromos hajóink zaj- és füstmentes közlekedés. További költségektől mentes használat: nincs üzemanyag díj.

Vezetői engedély nèlkül

A e-hajó elektromos belmotorral szerelt, így a Balatonon használható, hajóvezetői engedély nélkül, 20 éves kor felett.

Tágas belső tér

Hajóink 6-12 fő befogadására alkalmasak.Evita hajónk kabinos, konyhával,fürdővel felszerelve alvási lehetőséggel 5-6 fő részére.

Miért az E-Cruiser?

Az elektromos hajó bérléshez vezetői engedély nem szükséges. A hajón 6 ülőhely, vagy 4 fekvő, napozóhely van. Kirándulásra, horgászatra, napozásra egyaránt jó választás. Az e-hajó elektromos belmotorral szerelt, így a Balatonon használható, hajóvezetői engedély nélkül, 20 éves kor felett.

Amennyiben viharjelzés nincs érvényben 1500 méterre lehet a parttól eltávolodni. Sárga viharjelzés esetén maximum 500 méterre lehet eltávolodni vele a parttól. Piros viharjelzés esetén a hajó nem közlekedhet a Balatonon.

Az elektromos hajó 1 feltöltéssel a sebességtől függően 2-8 órát működik, a merülése: 80 cm. Több napi elektromos hajó bérlés esetén a töltési lehetőség minden balatoni kikötőben rendelkezésre áll. Előnyei: zaj- és füstmentes közlekedés. További költségektől mentes használat, (nincs üzemanyag díj) Egész napos horgászatnál is kényelmes belső tér.

Tipp mindenkinek…

Az elektromos hajót sétahajónak hívnám, nem a száguldásra született, de ha wakebordozni szeretnél, 1 óra alatt átérsz Vaszil barátom kábelpályájához, a Bambooszigetre

Páratlan lehetőség

Kiváló lehetőséget kínálunk: tekintsd meg egy kishajóról a csodálatos balatoni naplementét családoddal, vagy kirándulj, horgássz kedvedre egy kényelmesen berendezett járműről, aminek használatához nincs szükség vezetői engedélyre.

Élj a lehetőséggel és tekintsd meg a Balaton csodálatos világát úgy, ahogy eddig még nem láthattad. Horgászathoz is tökéletes választás, mivel az elektromos hajó halradarral szerelt és hosszú távon is extra kényelmet biztosít. Elektromos hajóink kölcsönözhetőek egy vagy akár több napra is.

Kérdésed van?

Kérdésed van az elektromos hajóinkkal kapcsolatban, vagy ajánlatot kérnél? Hívj minket a +36 30 942 4898-as számon vagy küldj nekünk e-mailt az info@e-cruiser.hu címre. Szívesen állunk rendelkezésére!.

www.faceebook.com/ecruiserbalaton

Elérhető 8:00 - 19:00

+36 30 942 4898

Kapcsolat