A tökéletes környezetbarát kikapcsolódás…

Kirándulj vagy horgássz kedvedre egy kényelmesen berendezett hajóról, aminek használatához nincs szükség vezetői engedélyre


Környezetbarát

Zaj- ès füstmentes közlekedés. További költségektől mentes használat: nincs üzemanyag díj.

Vezetői engedély nèlkül

A hajó elektromos belmotorral szerelt, így a Balatonon használható, hajóvezetői engedély nélkül, 20 éves kor felett.

Tágas belső tér

A hajón 6 ülőhely, vagy 4 fekvő, napozóhely van, kirándulásra, horgászatra, napozàshoz nagyszerű

Miért az E-Cruiser?

A motorcsónak elektromos ezért a bérlés vezetői endegély nèlkül is lehetséges. A hajón 6 ülőhely, vagy 4 fekvő, napozóhely van. Kiràndulàsra, horgàszatra, napozàshoz nagyszerű. A hajò elektromos belmotorral szerelt, így a Balatonon használható, hajóvezetői engedély nélkül, 20 éves kor felett.

Amennyiben viharjelzés nincs érvényben 1500 méterre lehet a parttól eltávolodni. Sárga viharjelzés esetén maximum 500 méterre lehet eltávolodni vele a parttól. Piros viharjelzés esetén a hajó nem közlekedhet a Balatonon.

A hajó 1 feltöltéssel a sebességtől függően 2-8 órát működik, a merülése: 80 cm. Az elektromos hajó több napi bérlèse esetén töltési lehetőség minden balatoni kikötőben rendelkezésre áll. Előnyei: zaj- ès füstmentes közlekedés, Tovàbbi költségektől mentes használat, (nincs üzemanyag díj) Egész napos horgászatnál is kényelmes belső tér.

Tipp mindenkinek…

A hajót sétahajónak hívnám, nem a száguldásra született, de ha wakebordozni szeretnél, 1 óra alatt átérsz Vaszil barátom kábelpályájához, a Bambooszigetre

Páratlan lehetőség

Kiváló lehetőséget kínálunk: tekintsd meg egy kishajóról a csodálatos balatoni naplementét családoddal, vagy kirándulj, horgássz kedvedre egy kényelmesen berendezett járműről, aminek használatához nincs szükség vezetői engedélyre, ezért akár Te is vezetheti.

Élj a lehetőséggel és tekintsd meg a Balaton csodálatos világát úgy, ahogy eddig még nem láthattad. Horgászathoz tökéletes választás, hiszen a hajó halradarral szerelt és hosszú távon is extra kényelmet biztosít. A hajó kölcsönözhetö egy vagy több napra.

Kérdésed van?

Kérdésed van vagy, ajánlatot kérnél? Hívj minket a +36 30 942 4898-as számon vagy küldj nekünk e-mailt az info@e-cruiser.hu címre. Szívesen állunk rendelkezésére!.

www.faceebook.com/ecruiserbalaton

Elérhető 8:00 - 19:00

+36 30 942 4898

Kapcsolat