Our ships

ECruiser
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Fitti
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Wapu
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Hurrican
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Zara Pontoon
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Evita
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Jet board , e-surf
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
ECruiser:

Klasszikus motorcsónak 6 ülőhellyel és az orr részen kialakított napozóval vár Balatonszéplakon a kikötőben Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl.

Fitti:

Középkonzolos hajónk a széplaki kikötőben várja a vendégeket. 7 ülőhely van a hajón,vagy az orr részben 2 napozó is kialakítható. Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl. Ideális kirándulásra,horgászatra,fürdőzésre,naplopásra stb.

Wapu:

Flottánk gyöngyszeme Siófok mellett Balatonszéplak ikikötőjében várja a kirándulni vágyókat.A hajón 6 ülőhely van,az orr részen napozó,a far részen fürdőplatform nyújt kellemes pihenési lehetőséget. Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,navigáció,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl. Ideális fürdőzésre,a félsziget körüli kirándulásra, naplementére,szülinapra,leánykérésre,koccintásra,stb. Kutyusok az idén ide sajnos nem kisérhetik el a gazdit,de a többi hajónk továbra is kutyabarát.

Hurrican:

Az igazi strandhajó Széplakon a kikötőben vár hatalmas puha napozókkal.Ha elkapod a “klasszidőt”nem akarsz este kiszállni belőle. 9 fő részére van ülőhely melyből akár 3 napozó is lehet. Fürdőlétra elől és hátul,napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,navigáció,áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl Ideális kirándulásra ,horgászatra,napozásra,fürdőzésre. Nagyon kényelmes hajó nagyobb családoknak is.

Zara Pontoon:

az úszó nappali 12+ főre

Evita:

Ha nincs jogsid ,korlátozott időre tudsz kapitányt is hozzárendelni, maximum 10 óra/ nap 4000 ft/ óra Ebben az esetben csak a Siófoki kikötőben tudod az éjszakákat eltölteni. Evitán a kaució 300000 Huf amit csak kézpénzben tudok elfogadni, viszont nagyon szeretnék egyben visszaadni. A hajón 6 fő tud maximum éjszakázni, fürdő, toalett,konyha, klíma, hűtő,napozó tető és hátsó deck áll rendelkezésre. A hálóhelyek hajókon megszokott kialakításában álnak rendelkezésre. hajó szaniterjét a kikötőben nem használhatod,a kikötőjét viszont igen. Kérlek vedd figyelembe, hogy a kikötő nem alkalmas hangos mulatozásra,ellenkező esetben a teljes kauciót elvesztheted, mert a hajó egy sokcsillagos szálloda előtt parkol, viszont a szálloda éttermében finom ételek,italok várnak.

Jet board , e-surf:

A Radinn explore jetsurf ideális kezdőknek és haladòknak egyaránt.