Our ships

Wapu: Flottánk gyöngyszeme Siófok mellett Balatonszéplak ikikötőjében várja a kirándulni vágyókat.A hajón 6 ülőhely van,az orr részen napozó,a far részen fürdőplatform nyújt kellemes pihenési lehetőséget. Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,navigáció,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl. Ideális fürdőzésre,a félsziget körüli kirándulásra, naplementére,szülinapra,leánykérésre,koccintásra,stb. Kutyusok az idén ide sajnos nem kisérhetik el a gazdit,de a többi hajónk továbra is kutyabarát.

Fitti Középkonzolos hajónk a széplaki kikötőben várja a vendégeket. 7 ülőhely van a hajón,vagy az orr részben 2 napozó is kialakítható. Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl. Ideális kirándulásra,horgászatra,fürdőzésre,naplopásra stb.

Cruiser Klasszikus motorcsónak 6 ülőhellyel és az orr részen kialakított napozóval vár Balatonszéplakon a kikötőben Fürdőlétra,Napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,és elektromosan emelhető hajtás áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl.

Hurricane Az igazi strandhajó Széplakon a kikötőben vár hatalmas puha napozókkal.Ha elkapod a “klasszidőt”nem akarsz este kiszállni belőle. 9 fő részére van ülőhely melyből akár 3 napozó is lehet. Fürdőlétra elől és hátul,napvédő bimini tető,hűtőtáska,MP3 lejátszó 2 hangszóró,navigáció,áll rendelkezésre az alap felszereltségen kívűl Ideális kirándulásra ,horgászatra,napozásra,fürdőzésre. Nagyon kényelmes hajó nagyobb családoknak is.

ECruiser
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Fitti
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Wapu
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book
Hurrican
  • room Balatonszéplaki kikötö
Book